Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 23.04.2024, 16:59

Головна » 2017 » Вересень » 27 » Звіт про відстеження регуляторного акту Новоайдарської райради "Про затвердження Типового договору оренди індивідуально визначеного майна...
16:33
Звіт про відстеження регуляторного акту Новоайдарської райради "Про затвердження Типового договору оренди індивідуально визначеного майна...

ЗВІТ
про періодичне відстеження результативності регуляторного акта – рішення Новоайдарської районної ради
Луганської області від 25.10.2013 № 19/6 «Про затвердження Типового договору оренди індивідуально визначеного майна,
що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новоайдарського району Луганської області»

      1. Вид та назва регуляторного акта. Рішення Новоайдарської районної ради Луганської області від 25.10.2013 №19/6 «Про затвердження Типового договору оренди індивідуально визначеного майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новоайдарського району Луганської області».

      2. Назва виконавця заходів з відстеження. Виконавчий апарат районної ради.

      3. Цілі прийняття регуляторного акта. Типовий договір розроблено з метою приведення його у відповідність до законодавства України та створення єдиного підходу для орендодавців комунального майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новоайдарського району Луганської області при укладанні договорів оренди, належного правового оформлення орендних відносин. Основними цілями прийняття даного регуляторного акта є:
      
- правове врегулювання орендних відносин між орендарем та орендодавцем;
      
- ефективне використання вільних площ комунального майна.

      4. Строк виконання : з 28.08.2017 р. по 25.09.2017 р.

      5. Тип відстеження. Періодичне відстеження.

      6. Метод одержання результатів відстеження. Для проведення періодичного відстеження результативності регуляторного акта використовувався статистичний метод одержання результатів на підставі кількості укладених договорів оренди та додаткових угод на внесення змін та на продовження терміну дії договорів оренди у відповідності з термінами їх укладання, передбаченими розпорядчими документами.

      7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних. Відстеження результативності регуляторного акту проводилось на підставі фактичної кількості укладених договорів оренди, додаткових угод на внесення змін та на продовження терміну дії договорів оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новоайдарського району Луганської області.

      8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта.
      
Станом на 25.09.2017 р. відділом аналітичного забезпечення і управління комунальною власністю зареєстровано  11  договорів оренди комунального майна, що є стабільним показником в порівнянні з кількісними даними зареєстрованих договорів оренди комунального майна зазначених у звіті про повторне відстеження результативності даного регуляторного акта (станом на 01.10.2014 року).

№ 
п/п

Показники
результативності

2015 рік

2016 рік

2017рік (станом на 25.09.2017)

1.

Укладено та переукладено договорів оренди

3

2

6

2.

Укладено додаткових угод, в тому числі:

2

5

0

2.1.

продовжено договорів оренди

2

5

0

2.2.

внесено зміни до договорів оренди в частині терміну дії договору

0

0

0

3.

Внесено змін до договорів (крім внесення зміни до договору оренди в частині терміну дії договору)

2

5

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

     9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей.
      
На підставі періодичного відстеження результативності зазначеного регуляторного акта можна зробити висновки, що регуляторний акт – рішення Новоайдарської районної ради Луганської області від 25.10.2013 № 19/6 «Про затвердження Типового договору оренди індивідуально визначеного майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новоайдарського району Луганської області» має високий ступінь досягнення визначених цілей, його впровадження створило можливість Новоайдарській районній раді більш ефективно контролювати надання в оренду майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Новоайдарського району, задовольнити потреби балансоутримувачів.

Заступник голови районної ради О.В. Перов

Переглядів: 740 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz