Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 26.04.2024, 00:09

Головна » 2012 » Квітень » 9 » Семінар в Новоайдарі учасників проекту «Обмін кращими практиками реалізації сільських громадських ініціатив Луганщини, Донеччини та Криму»
14:58
Семінар в Новоайдарі учасників проекту «Обмін кращими практиками реалізації сільських громадських ініціатив Луганщини, Донеччини та Криму»
      6 квітня 2012 року на базі Новоайдарського району громадською організацією "Агентство стійкого розвитку Луганського регіону" (директор Олег Міхальов) у співпраці з Новоайдарською райдержадміністрацією та районною радою був проведений семінар по реалізації проекту "Обмін кращими практиками реалізації сільських громадських ініціатив Луганщини, Донеччини та Криму" за фінансової підтримки Міжнародного Фонду "Відродження".         

      Учасниками семінару були 12 представників громадських організацій Автономної республіки Крим, 9 представників Донецької області, 10 представників Луганщини. Від Новоайдарського району учасниками семінару стали Бахмутівський, Новоохтирський та Денежниківській сільські голови (Щурова Т.М, Баклан В.А., Артьомов С.М.).      
      До відвідання Новоайдарського району учасники семінару вивчали роботу громадських організацій Станично-Луганського, Попаснянського, Антрацитівського районів та м. Сєвєродонецьк Луганської області.
      




      На Новоайдарщині гостей вітали духмяним короваєм. Для них була організована виставка робіт народного майстра прикладного мистецтва Луганщини Олександра Романенко (різьба по дереву).
      Учасники семінару з зацікавленістю знайомилися з численними дерев'яними фігурами бабака - символа Луганщини, який по новому був поданий автором експозиції під назвою "Євро-2012", фотографувалися з автором робіт на фоні його чудової колекції. 
      Порадувала гостей палітрою фарб та різноманітністю творіння з паперу вихованка гуртка "Орігамі" учениці 10-го класу Бахмутівської ЗОШ Катерина Дубова. Кожен учасник семінару отримав від автора у подарунок паперову ромашку.
      З привітальним словом до учасників семінару звернулись керівник апарату райдержадміністрації Т.В. Красильнікова та заступник голови районної ради А.Г. Глайборода.
      
      З інформацією щодо залучення інвестицій в район та розробку стратегії розвитку Новоайдарського району на період до 2020 року виступила начальник управління економіки райдержадміністрації О.А. Кізілова.
      З великою зацікавленістю слухали учасники семінару Денежниківського сільського голову С.М. Артьомова, який розповів про роботу щодо підвищення громадської активності населення на території ради, розробку стратегії розвитку громади на період до 2020 року, участь громадських організацій села в реалізації міжнародних та всеукраїнських проектів в с. Денежникове, роботу сільського обслуговуючого кооперативу. Його розповідь підтверджувалась та супроводжувалась відеоматеріалами,  розміщеними на сайті с. Денежникове в інтернеті.
      На завершальній стадії семінару перед його учасниками виступила координатор проекту програми розвитку ООН в Луганській області "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" Г.О. Борова.
      Сподіваємося, що мета семінару - реалізація показових проектів покращення життя громадян та вирішення конкретних різнопланових проблем розвитку малих територіальних громад разом з Агентством стійкого розвитку та іншими партнерами і донорами була досягнута. Співпраця органів влади Новоайдарського району та громадських організацій в цьому напрямку буде продовжена.
      
Переглядів: 1016 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz