Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 26.04.2024, 14:21

Головна » 2019 » Грудень » 18 » Засідання комісії з питань контролю за фінансово-господарською діяльністю підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ, м
12:40
Засідання комісії з питань контролю за фінансово-господарською діяльністю підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ, м

17 грудня 2019 року відбулося засідання комісії з питань контролю за фінансово-господарською діяльністю підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новоайдарського району Луганської області. На комісії були присутні: Інна Степанчук – голова комісії, Олена Дубенко – секретар комісії, члени комісії: Володимир Подольський, Майя Корольова, Наталія Кузьменко, Ганна Бірюкова.

На Порядок денний комісії було винесено перевірку та здійснення моніторингу звітів про виконання фінансового плану за І,П,Ш квартали комунальних підприємств: Новоайдарського РКП технічної інвентаризації, Новоайдарського РКП «Райбудзамовлення», «Новоайдарський центр первинної медико-санітарної допомоги».

По даному  питанню голова комісії з питань контролю за фінансово-господарською діяльністю підприємств Інна Степанчук запропонувала для достовірності та обґрунтованості звітів  на засідання  комісії запросити бухгалтерів підприємств, начальника фінансового управління Новоайдарської РДА та голову районної ради.

На засідання комісії прибули:

В. Макогон – голова Новоайдарської райради;

Л. Мирошниченко - бухгалтер НРКП «Райбудзамовлення»;

І. Колпакова -  економіст  КНП «Новоайдарський ЦПМСД»;

В. Перова – начальник фінансового управління Новоайдарської РДА.

За результатами роботи члени комісії вирішили погодити звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств та передати на затвердження голові районної ради.

Переглядів: 610 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz