Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 23.04.2024, 22:55

Головна » 2016 » Листопад » 1 » Відкриття амбулаторії
11:42
Відкриття амбулаторії

      26 жовтня 2016 року у селі Олексіївка відбулась визначна подія – відкриття амбулаторії сімейної медицини після капітального ремонту. Звичайно, поки йшли ремонтні роботи, були незручності в роботі амбулаторії як для працівників, так і для пацієнтів. Та всі з розумінням ставились до тимчасових труднощів, щоб отримати нарешті якісні умови праці та обслуговування.
      
На відкритті були присутні заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ольга Рибалко, голова райдержадміністрації Віктор Сергієнко, голова районної ради Герман Звєрєв, Почесний громадянин Новоайдарщини Василь Овчаренко, голова сільської ради Тетяна Стрижобик, мешканці села та медичні працівники.
      
Ремонт і повернення до повноцінного функціонування сільського медичного закладу стало можливим завдяки коштам з районного бюджету та допомозі з боку небайдужих до життя і розвитку власної малої батьківщини,  підтримці керівництва району та злагодженій роботі сільської громади.
      
Після урочистого перерізання стрічки всі охочі змогли ознайомитись з роботою амбулаторії і денного стаціонару та належно оцінити комфортабельні умови.
      
В майбутньому планується відкриття ще ряду об’єктів охорони здоров’я.

Переглядів: 807 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz