Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 28.03.2024, 23:16

Головна » 2011 » Жовтень » 18 » Відбулося засідання Громадської ради при Новоайдарській райдержадміністрації
16:38
Відбулося засідання Громадської ради при Новоайдарській райдержадміністрації
      
     18 жовтня 2011 року під головуванням Чучиної Наталії Миколаївни відбулося чергове засідання Громадської ради при Новоайдарській райдержадміністаріції. Основним питанням порядку денного було обговорення питання за темою "Доступ до публічної інформації, як фактор підвищеної ефективності співпраці влади та громадськості".
      
      В засіданні Громадської ради взяли участь начальник відділу організаційного, юридичного та кадрового забезпечення виконавчого апарату районної ради Жданов О.Й., керівник апарату райдержадміністрації Красильникова Т.В., з числа представників органів влади, які мають забезпечувати виконання норм даного Закону на місцевому рівні - головний спеціаліст з питань внутрішньої політики апарату райдержадміністрації Борисова А.В.

      Під час зустрічі були обговорені положення Закону України "Про доступ до публічної інформації" щодо забезпечення участі громадськості в управлінні державними справами, у формуванні і реалізації державної політики, у відкритості діяльності районної державної адміністрації, у вільному доступі громадян до інформації.

      З обговореного питання порядку денного ухвалено відповідне рішення Громадської ради про внесення до плану діяльності ради проведення моніторингу з питань виконання даного закону та інших відповідних розпорядчих актів органами влади.
Переглядів: 1078 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz