Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 20.04.2024, 10:49

Головна » 2011 » Вересень » 26 » Святкування Дня селища Новоайдар
17:10
Святкування Дня селища Новоайдар
      У суботу, 24 вересня, наше чудове селище Новоайдар відзначало свій черговий День народження. Чимало новоайдарців зібралося на нарядно прикрашеній центральній площі селища, щоб взяти участь в одному із самих улюблених усіма свят - Дні селища.
      З 15.00 годин почав працювати ярмарок, на якому була представлена сільськогосподарська продукція, всіх бажаючих обслуговували виїзні торгові точки, на виставці-розпродажі порадували своїми роботами народні умільці.
     




      Сердечно привітали зі святом новоайдарців, гостей селища голова районної ради О.В. Бабенко та голова районної адміністрації М.О. Заходяченко. 













      Дуже вражаючим була поява на урочистому відкритті свята Новоайдарського селищного голови В.О. Кравченко, який приїхав на коні в костюмі козака. Цим він віддав шану першим поселенцям козакам, які заснували Новоайдаврське козаче містечко в 1687 році. У 1719 році Новоайдарська слобода стала повітовим містом Азовської губернії і отримала сучасну назву - Новоайдар. 

      Під час святкування були нагороджені пам'ятними подарунками жителі Новоайдару в таких номінаціях як: зразковий двір, будинок, підприємство.
      Селищний голова привітав, а отець Василь благословив молодят.
    


    




















    
      Окрасою свята став показ авіаційної техніки, під час якого на радість дітвори з літака були скинуті листівки, подарунки, цукерки.


    
      На центральній площі селища виступили самодіяльні колективи закладів культури району, порадували своїм виступом артисти УМВС "Патруль".
    
      Для молоді була організована естрадно-циркова програма з безліччю конкурсів, ігор, вікторин і масою заохочувальних призів.


      На завершення свята мешканці та гості селища змогли помилуватися святковим салютом.
Переглядів: 1239 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz