Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 18.04.2024, 03:54

Головна » 2012 » Червень » 26 » Свято юності і літа
10:36
Свято юності і літа
      Чудове свято юності і літа, який був присвячений Дню молоді, відбулося 24 червня на центральному пляжі сел. Новоайдар! Десятки юних ентузіастів активного дозвілля зібралися сюди для того, щоб взяти участь у всіляких іграх, конкурсах і змаганнях, запропонованих організаторами цього чудового заходу.



      Відкрилося свято яскравою театралізованою виставою, яку підготували і провели співробітники районного Будинку культури. Вони розіграли перед юним глядачем дивовижну казкову історію за мотивами твору великого російського поета О.С. Пушкіна «Казка про рибака і рибку».








      Завдяки працівникам культури свято юності і літа запам'яталося веселими іграми: «Перетягування канату», «Заплету вінок». В якості призів всі учасники естафет отримували цукерки та інші солодощі. Дуже свіжо прозвучала пісня «Робінзон», виконана дитячим ансамблем «Радість», а індійський танець, який станцював популярний ансамбль «Смайл», що означає «Усмішка», викликав справжній захват глядачів.





 











   Після інсценованого подання почалися різні конкурси. Великий інтерес, і це природно, викликало «Караоке». Заспівати практично на будь-який мотив мали можливість всі бажаючі. Переможених тут не виявилося, все отримали різні приємні призи. Підлітки з ентузіазмом змагалися в ... фігурному катанні на роликових ковзанах. У нелегкій боротьбі перемогу здобула Аня Жегуліна.

















      Малюки з непідробним захопленням брали участь у конкурсі «Місто моєї мрії»: будували з піску замки і прекрасні палаци, ліпили чудові фігурки казкових принців і королев. А поруч змагалися Новоайдарський Робін Гуди: зі звичайної хлоп'ячої рогатки треба було потрапити в повітряні кульки, що було дуже не просто, якщо врахувати, що кульки легко відносило вітром.


 














     «Молодь - за здоровий спосіб життя» - так називався ще один популярний молодіжний конкурс, в якому теж не було переможених. Всі, хто підтримував здоровий спосіб життя, а таких на Дні молоді виявилося безліч, занурювали долоньки в різнокольорову фарбу і залишали відбиток на папері. Таким чином, виникали цілі картини, намальовані буйною фантазією юних. З величезним задоволенням юнаки та дівчата грали в пляжний волейбол - до речі, тут кипіли неабиякі пристрасті, і часто дівчата обігравали хлопчаків. Дуже ефектно виглядали показові виступи маленьких дзюдоїстів та любителів боротьби на руках або, як її ще називають, армрестлінгу.

















      Але, мабуть, найбільш видовищними і захоплюючими були змагання на перекладині. Олександр Глазунов, Олексій Махортов та Сергій Агєєв демонстрували на турніку справжні дива. Крутили «сонце», робили стійку на руках, вихід в упор. Але визнаним лідером став студент Старобільського медучилища Сергій Соколов. Він настільки легко й невимушено, ніби граючись, виконував найскладніші елементи, що вимагають справжньої майстерності та вправності, що глядачі при вигляді його акробатичних етюдів від подиву тільки ахали! .. Коли він закінчив свої виступи, пролунали дружні оплески всіх, хто був свідком акробатичної вистави, показаної талановитим спортсменом.


 














     Так, День молоді, незважаючи на літню спеку, порадував новоайдарцям конкурси їдоків і рибалок, футболістів і юних художників, подарував душевну радість спілкування з друзями і знайомими. У зеленій зоні, на березі прозорої річки Айдар, молоді люди добре відпочили, повеселилися, набралися нових сил і енергії. Але, напевно, найголовніше досягнення молодіжного свята полягає в тому, що всі його учасники після ігор, конкурсів, спілкування зблизилися, подружилися, отримали заряд гарного настрою.

Переглядів: 1178 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz