Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 18.04.2024, 11:59

Головна » 2013 » Червень » 11 » Спартакіада депутатів
16:37
Спартакіада депутатів
Змагаються депутати
 
      8 червня 2013 року в м. Старобільськ в рамках обласної програми розвитку фізичної культури та спорту пройшли зональні змагання Спартакіади Луганської області серед депутатів обласної,  міських, районних, сільських та селищних рад, присвячені 75-річчю Луганської області. У змаганнях взяли участь команди з восьми районів області: Білокуракинського, Попаснянського, Старобільського, Сватівського, Кремінського, Троїцького, Новопсковського та Новоайдарського. 
     З вітальним словом до учасників Спартакіади звернувся голова Старобільської районної ради Кулачко М.О. Свої побажання та теплі привітання від голови Луганської обласної ради Валерія Миколайовича Голенка до всіх присутніх висловив голова Луганського обласного товариства « Спартак » Юрій Михайлович Полулященко.
      У програмі спортакіади були змагання по волейболу, шахматам (чоловіки), шашкам (жінки), настільному тенісу (чоловіки та жінки).
      Команда Новоайдарського району проявила згуртованість і наполеглевість у змаганнях та посіла такі місця з видів спорту: волейбол- II місце, шахи-III місце, шашки- III місце,  теніс- IV-V місце. В загальному заліку Новоайдарський район  посів III призове місце, отримав кубок, медалі та грамоти.
Активну участь у змаганнях прийняли депутати  Новоайдарської районної та селищної рад, Штормівської, Денежниківської, Співаківської, Новоохтирської, Смолянинівської, Гречишкінської сільських рад.
 




Переглядів: 1112 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz