Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 05:09

Головна » 2017 » Березень » 31 » СХІД І ЗАХІД РАЗОМ
15:04
СХІД І ЗАХІД РАЗОМ

      29.03-30.03.2017 року делегація Новоайдарського району в складі голови Новоайдарської районної ради Звєрєва Германа Рідовича, заступника голови Новоайдарської райдержадміністрації Новікової Тетяни Володимирівни та депутатів Новоайдарської районної ради – Кішкінової Ольги Михайлівни та Помазана Михайла Олександровича відвідала Ковельщину.
      Гостей зустріли та привітали керівники та депутати Ковельської районної ради.
      В рамках офіційного візиту представники Новоайдарщини ознайомились з експозицією Колодяжненського літературно-меморіального музею-садиби Лесі Українки, зустрілись та поспілкувались із головою Люблинецької ОТГ Наталією Сіховською, яка поділилась досвідом про утворення об’єднаної громади.
      Керівник та дбайливий господар Люблинецької школи-інтернату Михайло Бортнюк провів екскурсію по своєму закладу.

      Делегація взяла участь у робочій зустрічі із заступником голови облдержадміністрації С. Кошаруком з питань реалізації в районі Закону України «Про добровільне об’єднання громад». Зустріч відбулась змістовна та інформаційно насичена, адже виступали та висловлювали свою думку щодо вищезазначеного питання голова районної ради Андрій Броїло, голова адміністрації Віктор Козак, голови об’єднаних територіальних громад, експерти та фахівці у галузі місцевого самоврядування.
      Також, згідно з запланованими заходами, 
новоайдарці побували в Благовіщенському Соборі УПЦ КП та адмінприміщенні Будинку рад. Гостей приймав голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, який розповів про роботу районної ради та її виконавчого апарату.
      П
редставники Луганщини завітали до Ковельської райдержадміністрації, де обговорили з головою райдержадміністрації Віктором Козаком питання співпраці.
      В
 центральній районній бібліотеці відбулось офіційне підписання Меморандуму про співпрацю між Ковельською райдержадміністрацією Волинської області, Ковельською районною радою Волинської області, Новоайдарською райдержадміністрацією Луганської області, Новоайдарською районною радою Луганської області, після чого делегація взяла участь в урочистостях з нагоди 30-річчя створення районної ветеранської організації.
      Користуючись нагодою голова Новоайдарської районної ради Герман Звєрєв та заступник голови Новоайдарської райдержадміністрації Тетяна Новікова привітали учасників зібрання, коротко ознайомили з характеристикою Новоайдарського району, а також запевнили усіх в тому, що більшість населення Луганщини бачить своє майбутнє тільки в єдиній і неподільній Україні.
      Гості п
обували на території Голобської ОТГ та ознайомились із роботою ДП «Ковельське лісове господарство», зокрема, оглянули лісорозсадник.

Переглядів: 1165 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz