Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 20.04.2024, 04:37

Головна » 2013 » Серпень » 27 » Новоайдарщина відсвяткувала День Державного Прапору та 22-у річницю незалежності України
10:56
Новоайдарщина відсвяткувала День Державного Прапору та 22-у річницю незалежності України
      23 серпня Новоайдарщина відзначила День Державного Прапору та 22-у річницю незалежності України.
      Святкова церемонія підняття Державного Прапору розпочалася о 10.00 на центральній площі селища Новоайдар в присутності голови районної ради О.В. Бабенко, голови райдержадміністрації М.О. Заходяченко, робочих колективів, мешканців та гостей району.
      З вітальним словом до всіх присутніх звернувся голова райдержадміністрації М.О. Заходяченко, побажавши всім мудрості, патріотизму та взаємної шани.
      Покладанням квітів до могили воїнів, загиблих в роки ВВВ, всі мешканці Новоайдару вшанували пам'ять захисників Батьківщини. 
      В цей же день, в районному Будинку культури пройшли урочистості з нагоди 22-ї річниці незалежності України. Усіх гостей зустрічали герої творів Івана Петровича Котляревського.
      Зі сцени БК новоайдарців привітали зі святом голова районної ради О.В. Бабенко та голова райдержадміністрації М.О. Заходяченко. За значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток Новоайдарського району, захист конституційних прав і свобод громадян, активну життєву позицію, багаторічну сумлінну працю, ініціативність та наполегливість в роботі та з нагоди відзначення 22-ї річниці незалежності України вони нагородили кращих працівників району грамотами Новоайдарської районної ради та Новоайдарської районної державної адміністрації.
      У рамках заходу, чотири молоді людини, які досягли 16-річного віку, в урочистій атмосфері отримали паспорти громадянина України.

        Завершилося святкування концертною програмою за участю колективів художньої самодіяльності району.   
Переглядів: 968 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz