Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 24.04.2024, 08:28

Головна » 2012 » Липень » 16 » Новоайдар відсвяткував День рибалки
10:42
Новоайдар відсвяткував День рибалки
      На центральному пляжі селища Новоайдар відбулося святкування Дня рибалки, в якому взяли участь жителі селища та гості.

      Свято було організовано районною організацією Партії регіонів і громадською молодіжною організацією «Молоді регіони» (ініціатор депутат районної ради від Партії регіонів і голова районної організації «Молоді регіони» Віталій Дегтярьов).

      Співаючий тамада Віталій Синьков подбав про те, щоб на святі було весело всім, хто прийшов у суботній вечір відпочити на мальовничий берег річки Айдар.        

      Особливо сподобалося святкування самим маленьким новоайдарцям: для них були організовані конкурси віршів, пісень, танців. Тут же на березі, бажаючі могли взяти участь у різних ігрових конкурсах.



       У цей день всіх учасників свята чекало відразу ж декілька сюрпризів: по-перше, до них в гості приїхала верхи на коні сама цариця Катерина, а потім до неї приєднався цар всіх морів, річок та водойм Нептун зі своїми чарівними Русалочками.










      Але кульмінацією свята стало підведення підсумків серед рибалок. І хоча були й такі рибалки, які не принесли жодної рибінки, все-одно ніхто не пішов без призу.




       





      Самим же головним підсумком стало відмінний настрій всіх тих, хто прийшов на празник. До самої півночі звучала музика, яка запрошувала охочих на дискотеку. А в 23-00 відбувся розіграш лотереї. Від Партії регіонів володарі щасливих квитків отримали туристичну палатку та багато інших цінних призів.

Переглядів: 1189 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz