Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 20.04.2024, 06:17

Головна » 2019 » Вересень » 9 » Мобільний ЦНАП
17:01
Мобільний ЦНАП

Завдяки нашим давнім партнерам з ПРООН Новоайдарський район бере участь у новому проекті, який дасть можливість отримати мобільний центр для надання адміністративних послуг населенню.
05 вересня Корольова Майя Іванівна - начальник відділу аналітичного забезпечення та управління комунальною власністю Новоайдарської районної ради, Подольський Володимир Володимирович - головний спеціаліст - юрисконсульт Новоайдарської районної ради, Бойко Наталія Геннадіївна - начальник відділу - адміністратор відділу "Центр надання адміністративних послуг" Новоайдарської райдержадміністрації прийняли участь у засіданні круглого столу «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України».
Презентував проект учасникам заходу спеціаліст з місцевого управління та адміністративних послуг ПРООН Костянтин Камма. Після презентації спеціаліст з адміністративної децентралізації ПРООН Анатолій Молошний ознайомив присутніх з основними аспектами роботи віддаленого робочого місця.
Мобільний ЦНАП – це ЦНАП на колесах. Обладнаний 4 робочими місцями. В тому числі станцією для оформлення паспортів. Має інтернет, навігацію, повністю комп’ютеризований, меблі, ліфт для осіб з інвалідністю, тощо. Може працювати в будь яку пору року, а також у польових умовах (є енергоустановка)
У підсумках семінару учасники визначилися з наступним етапом реалізації проекту. Так потенційним отримувачам, а це Новоайдарський, Станично-Луганський та Попаснянський райони, необхідно скласти попередні маршрути пересування та перелік населених пунктів, в яких буде здійснювати обслуговування населення мобільний центр.
Крім того, на засіданні було визначено дати проведення зустрічей безпосередньо на територіях для більш детального обговорення організації роботи мобільно центру. В нашому районі таку зустріч заплановано провести 23 жовтня поточного року.
Новоайдарська районна рада та Новоайдарська райдержадмістрація висловлює щиру подяку нашим партнерам з ПРООН за співпрацю і надану можливість покращити та підвищити рівень надання послуг мешканцям Новоайдарського району.

Дивиться фото на офійійній сторінці райрали у фейсбук

Переглядів: 662 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz