Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 08:40

Головна » 2012 » Травень » 10 » Лауреати "Пісенного джерела"
16:00
Лауреати "Пісенного джерела"
      Учні Новоайдарської дитячої школи мистецтв неодноразово доводили свою талановитість на різноманітних конкурсах.
      Нещодавно приємною новиною порадували вокалісти. Ангеліна Валуйська та Владислав Лінник взяли участь у ІІ відкритому міському конкурсі вокального мистецтва "Пісенне джерело", що проходив у місті Рубіжне. Юні вокалісти поїхали на конкурс разом із викладачем-керівником В.І. Зверхановською, концертмейстером А.В. Полтавською та директором ДШМ Т.М. Ждановою.
      Про те, щоб учнів та викладачів нічого не відволікало від підготовки та конкурсної програми, потурбувалась районна організація Партії регіонів. Вона повністю взяла на себе транспортні та інші витрати, забезпечивши юним талантом комфортну та безпечну подорож.
      І ось довгоочікуваний конкурс. Учасники поділені на 4 вікові категорії. Новоайдарські конкурсанти змагались у одній з найчисленніших категорій - ІІ-ій. Звичайно, виступу передувала копітка підготовка, робота за складним репертуаром. Тож, Владислав Лінник виступив з піснею на слова М. Лермонтова в обробці А. Новикова "Выхожу один я на дорогу", уривком із опери "Сонце низенько" та руською народною піснею "Ехал на ярмарку ухарь-купец".
      Конкурсна програма Ангеліни Валуйської складалася з пісні "Стрелы Амура" (муз. А. Скарлатті, пер. Л. Глазкової), з "Песни Александры" з оперети "Фея карнавала" та української народної пісні "Налетіли журавлі".
      Як бачите, репертуар - дуже складний, та й конкуренція у ІІ категорії  неабияка, аж 15 вокалістів. Але наші юні таланти впоралися відмінно, й додому повернулися з нагородами.
      Влад Лінник посів ІІ місце, а Ангеліна Валуйська - ІІІ місце. Тобто, два з трьох призових місць посіли вихованці Новоайдарської школи мистецтв!
      Подальших їм творчих успіхів на вокальній ниві і щира подяка викладачам, які розвивають таланти дітей та допомагають їм сходити на нові сходинки успіху! 
Переглядів: 1460 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz