Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 25.04.2024, 02:47

Головна » 2012 » Лютий » 2 » Ковзанка у подарунок
15:48
Ковзанка у подарунок
      Новоайдарська районна партійна організація проводить велику роботу з пропаганди здорового способу життя та залучення молоді до спорту, по втіленню в життя Програми районної організації Партії регіонів. Одна з останніх практичних справ створення льодового катка, який розташувався на місці літнього танцювального майданчика.Відкриття цього комплексу дозволить дітям грати в хокей, вчитися кататися на ковзанах, та й просто отримувати задоволення від активного відпочинку на свіжому повітрі.
      Будівництво майданчика стало можливим завдяки ентузіазму членів Партії регіонів і є складовою частиною комплексу реальної програми, яка сприяє розвитку спорту в районі.
      Раніше вже повідомлялося про те, що в районі створено комунальне підприємство "Спорт для всіх". За підтримки цього підприємства в селищі та селах району встановлено дитячі спортивні майданчики , в поточному році будуть проводитися змагання дворових команд "Шкіряний м'яч".
      Відкриття льодового майданчика - перший крок для розвитку зимових видів спорту. У недалекому майбутньому на новому катку планується проведення змагань на призи "Золота шайба", відкриття оздоровчої лижні в селищному сосновому парку.

      
Переглядів: 1119 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz