Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 18.04.2024, 15:15

Головна » 2012 » Квітень » 19 » Готуємося до Дня Перемоги
09:46
Готуємося до Дня Перемоги
      На виконання спільного розпорядження голови Новоайдарської районної ради та голови райдержадміністрації щодо проведення районного зльоту учнівської молоді "Цих днів не змовкне слава!" 18 квітня 2012 року на території Гречишкінської сільради відбулося виїзне засідання організаційного комітету з підготовки проведення цього заходу. В роботі оргкомітету взяв участь заступник голови районної ради А.Г. Глайборода.
      Такий зльот в районі запланований цього року на 5 травня і проходить уже третій рік поспіль. Він проводиться на виконання Указу Президента України "Про Концепцію допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді", наказу Міністерства освіти України щодо питання проведення Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри "Зірниця" в рамках реалізації Програми військово-патріотичного виховання молоді Новоайдарського району на 2011-2015 р.р.
      Місцем проведення зльоту не випадково стало село Гречишкине. Саме тут в роки Великої Вітчизняної війни базувався полк радянських літаків-винищувачів.
      В цьому році програма зльоту дещо змінилася. Під час його проведення відбудуться п'ять конкурсів: стінних газет, строю та пісні, розумних та кмітливих, пісні воєнних років, спартакіада.
      Члени оргкомітету оглянули місце проведення зльоту (а це мальовнича галявина в лісі на околиці села), розподілили завдання між виконавцями  щодо підготовки до проведення заходів, визначили терміни та відповідальних за виконання.
      В зльоті планують взяти участь команди 16 шкіл району - по 10 учасників (6 юнаків та 4 дівчини). На переможців та призерів чекають грамоти, дипломи, кубки, медалі, цінні та заохочувальні подарунки.
      Таке свято не обійдеться без польової каші, яку готують учасники змагань, запалювання святкового вогнища і танців навкруги нього.
      Учасники зльоту з натхненням готуються до змагань і з нетерпінням чекають зустрічі з учнями інших шкіл.

Переглядів: 1344 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz