Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 12:33

Головна » 2012 » Вересень » 4 » День знань в Новоайдарській школі-гімназії
10:55
День знань в Новоайдарській школі-гімназії
      Сотні схвильованих хлопчаків і дівчаток, батьки, бабусі і дідусі прийшли в школу-гімназію, яка гостинно відчинила двері до Країни Знань.
      Привітати учнів та їхніх батьків прийшли депутат Луганської обласної ради від Партії регіонів Р.В. Мірошник, голова Новоайдарської районної ради, керівник районної організації Партії регіонів О.В. Бабенко, Новоайдарський селищний голова В.О. Кравченко, Співаківский сільський голова В. М. Воронкина.
      Свято першого дзвоника в Новоайдарській школі-гімназії відкрила її директор, депутат Луганської обласної ради від Партії регіонів Ірина Олексіївна Бойко. В своєму виступі вона зазначила, що у цьому році нинішні першокласники будуть навчатися за новими держстандартами і програмами. Особлива увага приділятиметься екологічній та інформаційно-коммунікаційній освіті, вивченню іноземних мов з 1-го класу.
      Для того, щоб дати учням міцні знання школа має всі умови. Навчання дітей здійснюється в 32-х навчальних кабінетах, в двох кабінетах інформатики та обчислювальної техніки, є спортивний та актовий зали.
      У гімназії автоматизовано робоче місце бібліотекаря, працює шкільна електронна бібліотека. Оснащені сучасним цифровим обладнанням кабінети фізики та хімії. Всі шкільні комп'ютери мають можливість виходу в Інтернет. Діє шкільна їдальня, де діти отримують гаряче харчування.
      На першій урочистій лінійці були відзначені кращі учні гімназії, вручені вимпели «Кращий клас».
      Депутат обласної ради, генеральний директор державної телекомпанії ЛОТ Р.В. Мірошник привітав усіх зі святом знань та вручив подарунок школі - телевізор.
      Від генерального директора ТОВ «Лотуре - Агро» Раїси Олексіївни Дубини Співаківский сільський голова В.М. Воронкина передала школі 10 тис. грн. для укріплення її технічної бази.
      А потім почалося прекрасне іскрометне свято з піснями і танцями, з дотепними інсценуваннями та іграми.
      З особливою зворушливістю зустріли всі присутні першокласників, а випускники подарували кожному подарунки зі шкільними наборами. А в завершенні свята над школою зазвучав перший шкільний дзвінок.

Переглядів: 1291 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz