Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 26.04.2024, 21:29

Головна » 2011 » Липень » 5 » Апаратна нарада в районній державній адміністрації
17:49
Апаратна нарада в районній державній адміністрації
     
      4 липня 2011 року в районній державній адміністрації відбулася розширена апаратна нарада керівного складу району за участю голови районної ради О.В. Бабенко, керівників підприємств, установ і організацій району, селищного та сільських голів. ЇЇ провів голова Новоайдарської державної адміністрації М.О. Заходяченко.
      На апаратній нараді були розглянуті наступні питання:
      - про підготовку агроформувань району до збирання ранніх зернових і зернобобових культур;
      - про підготовку закладів культури до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 рр;
      - про хід оздоровчої компанії в літній період дітей Новоайдарського району в 2011 році.
      Голова райдержадміністрації М.О. Заходяченко розпочав нараду з підведення підсумку готовності до проведення семінару з питань сільського господарства за участю представників обласного управління сільського господарства, керівників, головних агрономів, головних інженерів сільськогосподарських підприємств району. 
      З другого питання виступила головний спеціаліст, в.о. завідуючого сектором культури та туризму райдержадміністрації Антіпова А.А., яка доповіла, що із 23 будівель, в яких розташовано 40 закладів культури, 18 - потребують капітального ремонту, а 12 закладів не опалюються в зимовий період. В поточному році заплановано капітальний ремонт закладів культури за рахунок бюджетних коштів: в Олексіївському СБК - заміна вікон, в Бахмутівському СБК - ремонт даху, у Вовкодаївському СБК - ремонт даху, в Побєдівському СБК - ремонт даху, підлоги, в Колядівському СБК - встановлення автономного опалення. 
      З третього питання порядку денного виступила начальник відділу сім'ї, молоді та спорту райдержадміністріції Кригіна Т.М., яка доповіла про основні напрямки та хід виконання Програми організаційного та фінансового забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей літом 2011 року. 1 червня розпочалася літня оздоровча компанія, 252 дитини відпочили в таборах на базі Новоайдарської школи-гімназії, 68 дітей із сел Смолянинове, Олексіївка, Дмитрівка прийняли участь в туристичних походах, 6 дітей оздоровлені в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку - санаторії "Незабудка" та таборі "Чайка", 2 дитини оздоровлені в МДЦ "Артек" та ДОК "Молода гвардія", 2 дитини - в санаторії "Морской" в Коктебелі, 4 дитини відпочили в приватному пансіонаті "Лагуна" в Криму.
      В цьому році, в якості заохочення, заплановано надати обдарованим дітям путівки в ДОК "Южний". Наприкінці свого виступу, Кригіна Т.М закликала всіх присутніх прийняти участь в компанії дитячого оздоровлення.
      Підводячи підсумки апаратної наради голова райдержадміністрації М.О. Заходяченко звернув увагу присутніх на введення в дію з 01.07.2011р. Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції" та дотримання вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації".
      За результатами апаратної наради головою райдержадміністрації надані протокольні доручення.
Переглядів: 1659 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz