Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 26.04.2024, 06:58

Головна » 2011 » Червень » 7 » За підсумками розширеної апаратної наради
17:50
За підсумками розширеної апаратної наради
      6 червня 2011 року в залі райдержадміністрації відбулася розширена апаратна нарада керівного складу району.  ЇЇ провів голова райдержадміністрації М.О. Заходяченко.
      На нараду були запрошені керівникі підприємств, установ району, голови та секретарі селищної та сільських рад.
      На порядок денний  були винесені наступні питання:
      - про стан торгового та побутового обслуговування населення Новоайдарського району;
      - щодо роботи Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей по підбору кандидатів в усиновлювачі, прийомні батьки та батьки-вихователі, узагальнення сімейних форм виховання;
      - про посилення заходів з недопущення занесення збудника Африканської чуми свиней на територію района та виконання рішення ЧПК при обласній та районній адміністраціях за 2010-2011 роки.
      Голова райдержадміністрації звернув увагу керівників організацій, підприємств, голів селищної та сільських рад на необхідності посилення контролю за виконанням заходів пожежної безпеки, зупинився на необхідності упорядкування всіх дозвільних документів підприємств, посиленні контролю за якістю товарів та послуг, які надаються населенню району.
      За результатами розширеної апаратної наради голова райдержадміністрації надав протокольні доручення.
      У зв'язку з ускладненням епізотичної ситуації у світі щодо африканської чуми свиней, 6 червня 2011 року, в залі райдержадміністрації перший заступник голови райдержадміністрації Козловський В.В. провів засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержажміністрації, на якій були розглянуті питання:
      - щодо посилення заходів запобігання занесення збудника африканської чуми свиней на територію району та виконання рішень ЧПК при обласній та районній державних адміністраціях;
      - щодо затвердження "Плану невідкладних заходів з профілактики та ліквідації сказу різних видів тварин а Новоайдарському районі на 2011-2012 роки".
      Начальник управління ветеринарної медицини в Новоайдарському районі Якимчук Н.П. довела до відома присутніх інформацію про небезпечність цих вірусів, випадки захворювання поголів'я свиней на африканську чуму, в тому числі й диких, на території сусідніх з Україною країн, створення постійної загрози для свинарства України.
      З метою попередження та недопущення розповсюдження збудника небезпечних хвороб на територію України, комісія затвердила план оперативних дій.
     
Переглядів: 1270 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz