Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 11:24

Головна » 2011 » Червень » 1 » Випускний вечір в Новоайдарі
10:43
Випускний вечір в Новоайдарі
       29 травня 2011 року в Новоайдарській школі-гімназії відбувся випускний вечір - зворушливий момент розставання учнів зі школою і своїми вчителями. У цей день випускники школи попрощалися з самим безтурботним і радісним часом свого життя - з дитинством, з дивним шкільним світом.
     З привітаннями, словами напуття у доросле життя, еорисними порадами до випускників звернулися голова районної ради Бабенко О.В., голова райдержадміністрації Заходяченко М.О., директор школи Бойко І.О., батьки, педагоги.

       47 випускникам урочисто були вручені атестати про закінчення школи. З концертною програмою виступили випускники, вчителі, батьки та гості. І це були не тільки строгі і серйозні виступи, знайшлося місце для добрих жарти, забавних порад. Вдячні слова випускників звучали у віршованій і аісенній формі, концертні номери чергувалися з урочистими промовами. З великим інтересом присутні переглянули відеоматеріал про школу, її вчителів та учнів.

       Випускний вечір пройшов особливо яскраво, весело і залишив у серцях кожного з присутніх радісні, світлі і щасливі спогади про ці хвилини. На честь випускників небо осяяв святковий салют.
Переглядів: 1317 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz