Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 19.04.2024, 01:42

Головна » 2012 » Вересень » 21 » Урочисте відкриття дитячого садка в селі Новоохтирка
10:33
Урочисте відкриття дитячого садка в селі Новоохтирка
      19 вересня поточного року в селі Новоохтирка Новоайдарського району проведено зібрання селян. Крім новоохтирців, в його роботі взяли участь мешканці сіл Гречишкине, Муратове, Смолянинове, смт. Новоайдар, активісти благодійного фонду «Благовіст».
      Приводом для такого зібрання стало урочисте відкриття дитячого садочка «Веселка» в селі Новоохтирка.
      В урочистостях взяли участь: Президент обласного благодійного фонду «Благовіст», Почесний громадянин Луганщини, Надзвичайний і Повноважний посол України в республіці Білорусь В.М. Тихонов, депутати обласної ради Р.В. Мірошник, І.О. Бойко, голова райдержадміністрації М.О. Заходяченко та голова районної ради О.В. Бабенко, який відкрив сход селян.






      - Два роки, - зазначив він у своєму виступі, - ми з вами працюємо під керівництвом Президента України Віктора Федоровича Януковича, виконуючи його Програму «Україна - для людей!» Прямо скажемо, ці роки були не легкими. Але нам не соромно сьогодні дивитися в очі людям. Зробити вдалося багато. Сьогодні настав відповідальний час вибору, коли всі ми повинні замислитися над тим, куди, в якому напрямку, буде рухатися Україна. Або ми отримаємо можливість виконати те, що обіцяли людям, або ... вернемось назад, у часи нестабільності, «помаранчевих» звад і сварок. Цього, звичайно, допустити не можна.









      Відкриття затишного і комфортного дитячого садочка «Веселка» стало великою радістю як для дітей села Новоохтирка, так і їх батьків.














      В. М. Тихонов та Р.В. Мірошник подарували малюкам набори дитячих іграшок і телевізор, що викликало справжнє захоплення дітвори. Дошкільнята привітали поважних гостей веселим співом та віршами. 
      Бажаємо новоохтирській малечі багато нових відкриттів, пригод, радості і подій, перших успіхів в колективі дітей і дорослих!
Переглядів: 1275 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz