Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 20.04.2024, 06:28

Головна » 2012 » Вересень » 5 » Свято у селі Вовкодаєве
17:36
Свято у селі Вовкодаєве
      Першого вересня  село Вовкодаєве відзначає величне  й радісне свято  - День знань. Свято, що припало до серця всіх мешканців віддаленого села. Десятки людей, полишивши на потім всі буденні справи, поспішають до школи. 
      
      У святковому нарядному вбранні – дівчатка й хлопчики, учні Вовкодаєвської  загальноосвітньої школи.
      Особливо елегантним одягом вирізняються з поміж інших юні школярочки -  першокласниці, які прийшли до навчального закладу вперше. Вони – у центрі уваги всіх односельців.
      Аж ось дзвінко лунають фанфари, і ведучі – семикласники Катерина Гузьова та Богдан Шуліка урочисто розпочинають святкову лінійку, присвячену початку нового 2012 -2013 навчального року. Крім численних односельців, на святковому заході присутній гість – заступник голови районної ради А.Г. Глайборода.
     Усі присутні щиро вітають першокласників гучними оплесками. «Першачкам» дарують яскраві букети квітів та подарунки.





     Заступник голови райради А.Г. Глайборода від імені районної ради, 
райдержадміністрації сердечно привітав всіх  з чудовим святом – Днем знань! Це свято, зазначив він, насправді загальнодержавне, всенародне. Адже всі ми проходимо через школу і завжди пам’ятаємо незабутні шкільні роки, своїх вчителів, шкільних друзів.
      Мені дуже приємно відзначити, що колектив Вовкодаївської школи разом з колективом Новоайдарської школи-гімназії посів перше місце у районному змаганні з підготовки навчального закладу до початку нового навчального року. Це, насамперед, заслуга директора школи Віри Василівни Мордасової, всіх педагогів, батьків, спонсорів. Проведена дійсно велика робота, аби школа була по – справжньому затишною для дітлахів, за що усім велика вдячність.
      Кожного року ви робите впевнений крок вперед. У минулому році, наприклад, відкрили у навчальному закладі їдальню, тепер діти мають можливість добре харчуватись. До початку нинішнього навчального року у Вовкодаєвській школі з’явилися внутрішні туалетні кімнати. І це – добре, бо свідчить про вашу турботу, увагу до дітей. Важливо, що педколектив головним своїм напрямком обрав виховну проблему: турботу про здоровий спосіб життя дітей.




      На святі Першого дзвоника з словами сердечних вітань виступили директор школи В.В. Мордасова, батько першокласниці В.В. Солопов та інші.
      Цьогорічна подорож в країну знань розпочалась.

Переглядів: 1187 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz