Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 20.04.2024, 09:23

Головна » 2012 » Травень » 28 » Прощальний шкільний вальс в Новоайдарському обласному навчально-реабілітаційному центрі
12:35
Прощальний шкільний вальс в Новоайдарському обласному навчально-реабілітаційному центрі
      25 травня 2012 року в Новоайдарському обласному навчально-реабілітаційному центрі пролунав прощальний шкільний вальс. Негода не стала перешкодою для проведення свята останнього дзвоника. У затишному спортивному залі вистачило місця і учням, і викладачам, і батькам вихованців школи. Скільки тепла, скільки радості і їхніх очах! 
      У нинішньому навчальному році учні УРЦ показали досить високий рівень знань. Олександр Колпаков з 11 класу став кращим на олімпіаді з фізики, перші місця на предметних олімпіадах районного рівня з української мови та літератури зайняли учениці 11 класу Марія Матушкіна і 7 класу Карина Бондаренко.
      Другі місця в районних предметних олімпіадах посіли учні Руслана Сероштанова, Марія Матушкіна - з російської мови та літератури, Олександр Колпаков та Марія Матушкіна - з математики, Павло Селезньов з фізики, Олександр Колпаков - з хімії, Руслана Сероштанова - з історії та англійської мови Наталя Ліксіна - з англійської мови.
      Треті місця у районних олімпіадах посіли учні Віталій Кислий, Владислав Линник - з біології, Вікторія Альчакова і Марія Матушкіна - з хімії, Артур Дугінов та Ірина Пріхненко - з математики, Наталя Ліксіна - з історії, Руслана Сероштанова, Марія Матушкіна, Анастасія Мордасова - по основам правознавства, Катерина Грищенко з російської мови та літератури.
      Серед загальноосвітніх шкіл району учні Новоайдарського обласного навчально-реабілітаційного центру посіли третє місце. Тому не випадково на прощальному дзвінку звучали слова подяки до тих, хто віддає дітям свої знання, хто вчить їх вдумливо працювати над книгами, вести грамотні конспекти.Слова великої вдячності звучали на адресу вчителів, а кращі з викладачів, які підготували переможців районних олімпіад відзначені Почесними грамотами.
      А яке ж свято без пісень, без танців, без віршів? Концертна програма ще раз підтвердила, що в стінах школи ростуть талановиті та обдаровані діти, У районному зльоті учнівської молоді "Цих днів не змовкне слава", присвяченому 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, команда УРЦ зайняла перші місця в конкурсі строю та пісні, в конкурсі "Пісні воєнних років", в конкурсі розумних і кмітливих, а також в номінації "Найбільш змістовна стінна газета".
      Дев'ятикласник Ігор Козловський зайняв перше місце в обласному конкурсі дитячої творчості "Лист до молодогвардійців", присвячений 70-річчю утворення підпільної комсомольської організації "Молода гвардія".
      Перше місце в конкурсі творів "Ліс - наше багатство" посіла Ганна Мішнєва. Вона була нагороджена спеціальним призом від ДП "Новоайдарське ЛМГ".
      Учень 9-го класу Владислав Линник зайняв 1-е місце в обласному огляді-конкурсі індивідуальної виконавської майстерності учнів шкіл естетичного виховання і друге місце в обласному конкурсі "Пісенні джерела".
      Учениці Вікторія Альчакова (8-А) і Дарина Маркевич (9 кл.) стали призерами обласної виставки-конкурсу м'якої іграшки "Дитячі любимчики". Учні Роман Кормачі, Олексій Носков, Віктор Кандиба, Ганна Колосова, Ірина Пріхненко також стали призерами обласної виставки-конкурсу дитячого малюнка "Як я буду захищати Батьківщину".
      Про успіхи своїх вихованців багато і з великою теплотою говорила Г.О. Бірюкова. Вона ж "благословила" на останній дзвоник учнів 9-го класу Руслану Сіроштан та Євгена Буденко, які, взявшись за руки, пройшли по всьому залу зі шкільним голосистим дзвінком. Потім дзвінок пішов по руках випускників сповіщаючи, що навчальний рік закінчено.
Переглядів: 1166 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz