Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 28.03.2024, 21:27

Головна » 2012 » Лютий » 15 » На засіданні постійних комісій
18:48
На засіданні постійних комісій
      15 лютого 2012 року у малій залі райради відбулося засідання постійних комісій Новоайдарської районної ради, на якому обговорювалися питання, винесені на порядок денний позачергової 8-ї сесії, що має відкритися 17 лютого.
      Депутати розглянули низку нагальних питань, що потребують якнайскорішого вирішення. Від цього залежить дієвість та ефективність подальшої роботи як окремих організацій, так і району в цілому.
      Першим на порядку денному постало кадрове питання: про звільнення А.І. Борзенка з посади директора Новоайдарського територіального центру соціального обслуговування населення згідно поданої ним заяви. Депутати подякували Анатолію Івановичу за багаторічну плідну працю, задовольнивши його прохання. Було заслухано питання про призначення на посаду директора Терцентру В.В. Адоніної. Пропозиція не викликала з боку народних обранців жодного зауваження. Голова райдержадміністрації М.О. Заходяченко висловив побажання більше уваги приділити обслуговуванню ветеранів у віддалених селах - Дубове, Муратове, Капітанове, Райгородка (Слобода).
      Члени постійних комісій погодились також звільнити В.В. Дегтярьова з посади директора Новоайдарського комунального підприємства "Спорт для всіх".
      Далі було заслухано питання про призначення В.І. Приходька на посаду головного редактора районної газети "Вестник Новоайдарщины". Заперечень від депутатів не надійшло. Висловлено побажання більше уваги приділити фінансовим справам редакції, аби поліпшити економічні показники.
      Депутати, члени постійних комісій, затвердили також штатний розклад районного комунального підприємства "Редакція газети "Вестник Новоайдарщины" - 6,7 одиниць замість 9, як було раніше.
      Далі депутати обговорили внесення змін до районного бюджету на 2012 рік. Як підкреслювалося на засіданні головою районної ради О.В. Бабенко та головою райдержадміністрації М.О. Заходяченко, головна увага у поточному році буде приділятися виконанню пріоритетних соціальних програм. Зокрема, найбільш важливим з точки зору майбутнього села: реконструкції дитячих садочків у селах Смолянинове, Райгородці, а також іншим важливим об'єктам. Мова йшла також про реформування медичних закладів, створення центрів первинної медико-санітарної допомоги. Але для здійснення цього реформування потрібно підготувати матеріальну базу, тож потрібні кошти.
      Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку району на 2012 рік доповіла О.А. Кізілова, начальник управління економіки райдержадміністрації. Серед новел програми - суттєве збільшення - на 6,2 відсотка виробництва зернових культур, більш ніж на 10 відсотків продукції тваринництва, збільшення роздрібного товарообігу та ін.
      Заступник голови райдержадміністрації С.М. Коваленко доповів депутатам райради про проект програми зайнятості населення Новоайдарщини на період 2012 - 2014 років.
      Про районну програму соціального захисту та реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2012-2015 роки розповів начальник УПСЗН І.В. Мякоткин. Він, зокрема, сказав про те, що завдяки сприянню інвесторів інваліди району безоплатно отримали 10 колясок! Є реальна можливість створити для людей з обмеженими фізичними можливостями робочі місця, але вони вкрай неохоче сприймають таку пропозицію.
      Члени постійних комісій заслухали також питання про хід виконання районної комплексної програми профілактики та боротьби зі злочиннісю на 2011-2014 роки, звіт про виконання програми "Власний дім" та інші важливі питання порядку денного наступної сесії. Про все це більш докладніше буде у наших подальших матеріалах.
Переглядів: 1048 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz