Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 16.04.2024, 13:26

Головна » 2012 » Березень » 6 » Кубок області з волейболу серед жіночих команд
18:52
Кубок області з волейболу серед жіночих команд
        3 березня 2012 року в смт. Станиця-Луганська пройшов традиційний Кубок області з волейболу серед жінок.
     
      Поїздка команди Новоайдарського району була організована районною організацією Партії регіонів.
      У змаганнях взяли участь 8 команд, які були розбиті згідно жеребкування на 2 підгрупи. Особливістю цих змагань стало те, що вони проходили під патронатом почесного громадянина Міловського району Демішкан В.Ф.
      Згідно жеребкування, в підгрупі Новоайдарського району розігрували місця команди Новопсковського, Марківського та Станично-Луганського районів. Ігри проходили за круговою системою. Команда Новоайдарського району, як чемпіон області, гідно відіграла, виграла всі матчі і отримала право грати у фіналі за перше місце.
      Переможцем другої підгрупи вийшла перша команда Станично-Луганського району, яка складається практично повністю з досвідчених спортсменів Луганського аграрного університету. Але незважаючи на досвід і награність команди з університету, наші дівчата йшли очко в очко у першій партії і лише на наприкінці, через запізнення в блоці і страховці, програли. Друга партія почалася за таким же сценарієм, але знову були допущені ті ж помилки в блокуванні (суддя зафіксував сім торкань сітки при блокуванні нашими гравцями). У підсумку, друга партія гри була програна, в цілому і поєдинок, але програний гідно, у впертій боротьбі, де обидві команди отримали цінний ігровий досвід.
      За 2 місце команда Новоайдарського району отримала грошовий приз у 2000 грн. Молодці дівчата! Зробили собі подарунок до 8 Березня!
      Хочеться відзначити, що одним з пріоритетних напрямків діяльності районної організації Партії регіонів є гармонійний розвиток особистості. Саме спорт формує у молодих людей впевненість у своїх силах, допомагає досягти поставленої мети, відчути тріумф перемоги. Тільки за 2 місяці поточного року за підтримки Партії регіонів проведені 3 районних спортивних заходи з врученням цінних подарунків, призів кращим командам і гравцям. На цих змаганнях відкриваються нові спортивні таланти, підвищується спортивна майстерність, а кращі гравці гідно захищають честь Новоайдарщини на обласних, всеукраїнських чемпіонатах.
Переглядів: 1104 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz