Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 05:08

Головна » 2012 » Лютий » 29 » Дитячий районний конкурс "Лицарський турнір" - "Козацькі забави"
15:19
Дитячий районний конкурс "Лицарський турнір" - "Козацькі забави"
      Напередодні Дня захисника Вітчизни, 22 лютого 2012 року, в районному Будинку культури смт. Новоайдар відбувся дитячий районний лицарський турнір "Козацькі забави". В ньому взяли участь дві команди хлопчиків від 12 до 13 років, це "Айдарська слобода" і "Козача воля".
      Турнір проходив в три тура:
      - 1-й тур "Подання команди" - невелика музично-інсценована композиція;
      - 2-й тур "Козацькі забави" - включав в себе проведення чотирьох конкурсів: "Влучні стрілки", "Козаки-художники", "Замінував поле", "Козаки-ерудити".
      - 3-й тур полягав у проведенні також чотирьох конкурсів: "В мішках за жуками", "Армреслінг", "Перетягування канату" та "Пазли".
      Глядачі з цікавістю спостерігали за захоплюючими змаганнями команд-учасників. Юні козаки на відстані кидали кульки в ціль, малювали на козацьку тематику, пробиралися через "заміноване" кеглями "поле", розгадували загадки, стрибали в мішках, змагалися в армреслінгу, в перетягуванні канату, складали пазли.
      У турнірі між конкурсами звучали веселі тематичні пісні.
      Після закінчення "Козацьких забав" журі турніру за заробленими балами визначило переможця - це команда "Козача воля", а команда "Айдарська слобода" поступилася команді-переможцю всього на 3 очка.
      Всі учасники змагання з честю і гідністю витримали запропоновані їм випробування, переконавши нас у тому, що на нашій землі ростуть справжні козаки, здатні проявити чоловічий характер, сміливість і завзятість!
      Спонсором конкурсу "Козацькі забави" виступив президент Луганського обласного фонду підтримки регіональних ініціатив "Благовіст" Тихонов Віктор Миколайович. 
Переглядів: 1362 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz