Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 20.04.2024, 12:14

Головна » 2016 » Грудень » 20 » Делегація Новоайдарського району відвідала Львівщину
14:23
Делегація Новоайдарського району відвідала Львівщину

      Відповідно до положень меморандуму про співробітництво між Новоайдарською районною державною адміністрацією, Новоайдарською районною радою Луганської області, Мостиською районною державною адміністрацією та Мостиською районною радою Львівської області в рамках співпраці з Львівщиною за Програмою формування позитивного іміджу Новоайдарського району на 2016-2018 роки, 19 грудня 2016 року делегація Новоайдарського району у складі голови районної ради Германа Звєрєва, голови районної державної адміністрації Віктора Сергієнко та творчого колективу "Веселка" Михайлюківської ЗОШ І-ІІ ступенів відвідала м. Мостиська Львівської області та прийняла участь у заходах, присвячених Дню Святого Миколая.
      Гості з Луганщини побували у Львівській обласній раді, де зустрілися з головою обласної ради Олександром Ганущиним, головою Мостиської райдержадміністрації Степаном Буняком, головою Мостиської районної ради Володимиром Горбацьом. Говорили про співпрацю Львівщини та сходу. Також сторони обговорили майбутні обміни у сферах культури, освіти. На запрошення голови райдержадміністрації Степана Буняка керівництво Новоайдарщини побувало й на Мостищині. Зокрема, гості завітали в райдержадміністрацію, де мали змогу зробити спільні світлини на згадку з працівниками райдержадміністрації та районної ради. В ході зустрічі голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко подарував голові райдержадміністрації Степану Буняку символ, який розміщений на гербі Луганщини – дерев’яного байбака, зробленого новоайдарським майстром Олександром Романенком.

 


  

 

 

       Варто зазначити, що 22 липня 2016 року, в рамках візиту до Новоайдарського району голів Мостиської райдержадміністрації Степана Буняка, Мостиської районної ради Володимира Горбаця та Пустомитівської районної ради Галини Гички було підписано Меморандум про співпрацю між Новоайдарською райдержадміністрацією, Новоайдарською районною радою, Мостиською райдержадміністрацією та Мостиською районною радою. Метою даного Меморандуму є співробітництво у сфері освіти, охорони здоров’я, охорони навколишнього середовища, культури, залучення волонтерської допомоги та інвестиції на територію Новоайдарського та Мостиського району, що забезпечить єднання заради Соборності України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 975 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz