Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 24.04.2024, 00:37

Головна » 2012 » Травень » 16 » 75-й випускний бал новоайдарців зачарував!
16:44
75-й випускний бал новоайдарців зачарував!
      Незвичайний, чарівний, чудовий, зворушливий - скільки ще чудових епітетів можна було б підібрати до неповторного випускного балу, який відбувся 12 травня в районному Будинку культури для випускників Новоайдарської школи-гімназії! Але, напевно, неможливо висловити, передати словами незвичайні почуття, які хвилювали на цьому чудовому святі юності як самих юнаків та дівчат, винуватців свята, так і вчителів, батьків, всіх, хто прийшов в установу культури розділити з випускниками серцеву радість з нагоди отримання атестатів зрілості.

      Величезний глядацький зал, розрахований майже на 400 осіб, не зміг вмістити всіх бажаючих! Багато новоайдарців, немов заворожені то серйозним, то веселим і сумним спектаклем прощання зі школою - гімназією, який розігрувався на їхніх очах, стояли вздовж стін, забувши про все, до глибини душі схвильовані тим, що відбувається. Це була справжня феєрія почуттів, фонтан емоцій, простір творчого натхнення і думки!
      

      Символічно, що перед початком урочистого заходу перед святим образом Архістратига Михайла юнаків та дівчат благословив священнослужитель - отець Василь. Будь-яку благу, Богоугодну справу, сказав він, треба починати з молитви: "Господи, благослови!" І тоді, Господь Бог обов'язково допоможе.















      На порозі районного Будинку культури хлібом-сіллю зустрічали батьки, і кожен випускник, свято дотримуючись народного звичаю, вважав своїм обов'язком скуштувати шматочок ароматного короваю. 36 струнких мужніх хлопців і сліпучо красивих дівчат останній раз у статусі гімназистів танцювали на сцені грандіозний вальс, модні молодіжні танці, і відверто насолоджувалися дивним відчуттям несподіваної дорослості, а за ними з хвилюванням, захопленням і, що вже приховувати, деякою заздрістю уважно спостерігали сотні пар очей: батьків, однолітків, вчителів. Подумати тільки: попереду ціле життя! Вони танцювали без утоми, щасливі, радісні, трохи стурбовані, не помічаючи течії часу...
















Переглядів: 1762 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz