Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 17:22

Головна » 2011 » Вересень » 5 » 1 вересня - День знань!
09:16
1 вересня - День знань!
      1 вересня 2011 року в школах Новоайдарського району пройшли урочисті "лінійки", присвячені початку нового навчального року.
      У День знань в 16 школах Новоайдарського району за парти сядуть 1662 учні, з яких 147 першокласників і 143 - майбутніх випускника. Для одних це буде перший в житті навчальний день, а для інших - останній шкільний рік. 
      У святкових заходах взяли участь відповідальні працівники Новоайдарської районної державної адміністрації та Новоайдарської районної ради.


      Керівник районної організації Партії регіонів, голова Новоайдарської районної ради А.В. Бабенко виступив на урочистій "лінійці" в Новоайдарському навчально-реабілітаційному центрі, привітав зі святом педагогів, учнів та їхніх батьків ті підкреслив: "Районна влада ніколи не буде стояти осторонь від навчального процесу. Передвиборна програма Партії регіонів серед пріоритетних напрямків визначила виховання підростаючого покоління. У Новоайдарському районі працює згуртована команда професіоналів, яка взмозі забезпечити не тільки нормальний навчальний процес, але й процес духовного відродження нації".










  
      Для першокласників та їхніх батьків це хвилюючий день, адже у них починається новий життєвий етап!
     Під аркою з білих квітів, яку тримають батьки, проходять першокласники, що говорить про урочистість моменту і майбутні добрі справи.






      Над шкільним двором звучить переливчастий шкільний дзвінок,  сповіщаючи всіх про початок нового навчального року і учні розходяться по класах.

    

Переглядів: 1736 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz