Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 19.04.2024, 04:17

Головна » 2014 » Грудень » 19 » Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акта рішення Новоайдарської селищної ради
11:21
Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акта рішення Новоайдарської селищної ради

Звіт
про повторне відстеження результативності  регуляторного акта рішення Новоайдарської селищної ради від 19.12.2013 року
”Про затвердження Положення про порядок  відчудження та списання майна, що є комунальною власністю
територіальної громади Новоайдарської селищної ради“

      1. Вид та назва регуляторного акта:  рішення 25-ї сесії Новоайдарської селищної ради шостого скликання від 19.12.2013 року "Про затвердження Положення про порядок  відчудження та списання майна, що є комунальною власністю територіальної громади Новоайдарської селищної ради".

      2. Назва виконавця заходів з відстеження: постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету торгівлі та захисту прав споживачів Новоайдарської селищної ради.

      3. Мета прийняття акта:  з метою приведення Положення у відповідність до чинного законодавства України та підвищення прозорості дій органу місцевого самоврядування при вирішенні питань, пов’язаних із відчудженням та списанням комунального майна.

      4. Строк виконання заходів з відстеження:  Відповідно до статті 10 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повторне відстеження результативності регуляторного акта здійснюється через рік  з дня набрання ним чинності або набрання чинності більшістю його положень, але не пізніше двох років з дня набрання чинності цим актом або більшістю його положень, якщо рішенням регуляторного органу, який прийняв цей регуляторний акт, не встановлено більш ранній строк.
      
Даним регуляторним актом не встановлено строк проведення повторного відстеження, тому таке відстеження проводиться у строки, визначені статтею 10 Закону.

      5. Тип відстеження: повторне.

      6. Методи одержання результатів відстеження: для проведення повторного відстеження  використано виключно статистичний метод одержання результатів відстеження.

      7. Дані, на основі яких проводилося відстеження результативності: для повторного відстеження результативності регуляторного акта здійснено аналіз статистичних даних балансоутримувачів нерухомого майна, яке є спільною власністю територіальної громади  селищної ради.

      8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта:

      Цілей правового регулювання було досягнуто. Поцедура відчудження та списання комунального майна територіальної громади Новоайдарської селищної ради відповідає вимогам чинного законодавства.

      Положення забезпечує відповідність механізму та процедури подання та розгляду матеріалів щодо відчудження та списання комунального майна відповідно умовам та механізму здійснення зазначених дій для об»єктів комунального майна.

      9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей:

      Даним  регуляторним актом вдалося досягнути визначені цілі, а його реалізація визначає чіткий порядок відчудження та списання майна, що перебуває в комунальній власності  територіальної громади Новоайдарської селищної ради та цільове використання коштів отриманих від списання такого майна.

Голова постійної комісії                                                                       О.В. Назарова

 

Переглядів: 786 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz