Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 18.04.2024, 13:09

Головна » 2016 » Квітень » 5 » Про затвердження Положення про порядок та норматив відрахування до районного бюджету частини чистого прибутку комунальних підприємств
16:21
Про затвердження Положення про порядок та норматив відрахування до районного бюджету частини чистого прибутку комунальних підприємств

Проект

НОВОАЙДАРСЬКА РАЙОННА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Сьомого скликання
РІШЕННЯ № __/__

"___"________ 2016 року
смт. Новоайдар

Про затвердження Положення про порядок та норматив відрахування
до районного бюджету частини чистого 
прибутку комунальних підприємств

      Керуючись п.18 ст.64 Бюджетного Кодексу України, ст.ст. 43, 69 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», з метою поповнення доходної частини районного бюджету, районна рада

ВИРІШИЛА:

      1. Затвердити Положення про порядок та норматив відрахування суб’єктами господарювання спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новоайдарського району Луганської області в районний бюджет частини чистого прибутку (доходу) в розмірі 5 відсотків (додається).
      
2. Рішення сесії районної ради від  03.02.2014р. № 22/15 «Про відрахування від чистого прибутку комунальних установ до районного бюджету» вважати таким, що втратило чинність.
      
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету і фінансів, економічного та соціального розвитку району.        

Голова  районної ради Звєрєв Г.Р.

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення сесії районної ради
«___»_____ 2016р.№__/__

Положення
про порядок та норматив відрахування суб’єктами господарювання спільної власності територіальних громад сіл, селищ,
міст Новоайдарського району в районний бюджет частини чистого прибутку (доходу)

      1. Дане Положення про порядок  та норматив регламентують здійснення  відрахування суб’єктами господарювання спільної власності територіальних громад  сіл, селищ, міст Новоайдарського району Луганської області  до загального фонду   районного бюджету частину чистого прибутку (доходу).
      2. Відрахування частини чистого прибутку (доходу) проводяться підприємствами за результатами фінансово-господарської діяльності звітного періоду  у розмірі 5  відсотків чистого прибутку (доходу).
      3. Підприємства комунальної власності здійснюють відрахування до районного бюджету частини чистого прибутку (доходу) наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності  у строки, встановлені для сплати податку на прибуток підприємств.
      4. Частина чистого прибутку (доходу), яка перераховується до районного бюджету за відповідний період, визначається виходячи із об’єму чистого прибутку (доходу), розрахованого згідно з положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку та розмірів відрахувань частини прибутку (доходу), визначених п.2 цього Положення.
      5. Частина чистого прибутку (доходу), яка підлягає перерахуванню до районного бюджету, визначається  суб’єктами господарювання самостійно та зазначається у декларації з податку на прибуток підприємств, яка подається до органів державної податкової інспекції у встановленому законодавством порядку.
      6. Частина чистого прибутку (доходу), що встановлюється відповідно до п.2 цього Положення, зараховується на відповідні рахунки з обліку надходжень до загального фонду районного бюджету, який відкритий в відділенні  Державного казначейства в строк, встановлений для сплати податку на прибуток підприємств.

Заступник голови районної ради Перов О.В.

Переглядів: 982 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz