Новоайдарська районна рада Луганської області
Меню сайту

Пошук

Контакти
вул. Незалежності, буд 2,
смт. Новоайдар, Новоайдарський район,
Луганська область, 93500

e-mail: na-rada@ukr.net

телефон приймальні: (06445) 9-27-24

факс: (06445) 9-43-59

Архів записів

Статистика

· RSS 29.03.2024, 09:25

Головна » 2015 » Лютий » 10 » «Про встановлення ставки акцизного податку для суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю ..."
17:45
«Про встановлення ставки акцизного податку для суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю ..."

У К Р А Ї Н А
ДМИТРІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
НОВОАЙДАРСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
шостого скликання

ЧЕРГОВА ТРИДЦЯТЬ ПЕРША СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я  № 31/7

від 30.01.2015 року                                                                                        

«Про встановлення ставки акцизного податку для суб’єктів господарювання,
які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами на території Дмитрівської  сільської ради»

      Керуючись  п.24 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 215 Податкового кодексу України, із змінами, відповідно до Закону України від 28.12.2014 №71-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», яким внесено зміни до Податкового кодексу України та надано повноваження органам місцевого самоврядування встановлювати ставки акцизного податку для суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами, з метою встановлення ставки акцизного податку  та забезпечення  надходжень до  місцевого бюджету, сесія Дмитрівської сільської ради Новоайдарського району Луганської області

В И Р І Ш И Л А :

      1. Встановити  ставку акцизного податку для суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами на території Дмитрівської сільської ради,  у розмірі 5 відсотків  від вартості реалізованих підакцизних товарів (з податком на додану вартість).

      2. Ввести в дію з  01.01.2015 року  ставку акцизного податку для суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами на території  Дмитрівської сільської ради  відповідно до пункту 1 даного  рішення.

      3. Оприлюднити рішення на офіційному сайті  Новоайдарської районної ради в день його прийняття та надати повідомлення в газету «Вестник Новоайдарщины» про прийняття даного рішення та ознайомлення з ним на вищевказаному сайті.

      4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань економічного і соціального розвитку бюджету фінансів,комунальної власності.

Дмитрівський  сільський голова                       Л.В. Дзяба

Переглядів: 860 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright Новоайдарська райрада © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz